Køb Sobril 25mg i Danmark

Oxazepam bruges til at behandle angst og også akut alkoholabstinens. Denne medicin tilhører en klasse af lægemidler kaldet benzodiazepiner, som virker på hjernen og nerverne (centralnervesystemet) for at frembringe en beroligende og anti-anfaldseffekt. Det virker ved at forstærke virkningerne af et bestemt naturligt stof i kroppen (GABA).

Sådan bruger du Oxazepam
Se også afsnittet Advarsel.

Læs medicinvejledningen fra din farmaceut, før du begynder at tage oxazepam, og hver gang du får genopfyldning. Spørg lægen eller apoteket, hvis du har spørgsmål.

Tag denne medicin gennem munden som anvist af din læge. Doseringen er baseret på din medicinske tilstand, alder og respons here på behandlingen.

Når denne medicin bruges i lang tid, virker den muligvis ikke så website godt. Tal med din læge, hvis denne medicin holder op med at virke godt.


Selvom det hjælper mange mennesker, kan denne medicin website nogle gange forårsage afhængighed. Denne risiko kan være højere, hvis du har en stofmisbrugsforstyrrelse (såsom overforbrug af eller afhængighed af stoffer/alkohol). Tag denne medicin nøjagtigt som foreskrevet for at mindske risikoen for afhængighed. Spørg din læge eller apotek for flere detaljer.

Fortæl din læge, hvis din tilstand varer ved eller bliver værre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *